Unalom...

2010.08.31. 17:21

Annyira unatkozok gondoltam írok vmit ide...

Pedig kéne készülődnöm holnapra,de nem akarok....Olvasnom is kénea kötelezőt,tanulnom is kéne,de nem akarok...nem akarok semmit.

Félek a sulitól a tanároktól, főleg miután a TK osztásnál a nőci úgy leüvöltötte a fejemet,h nem vittük vissza  TK igénylő papírt,h majdnem sírtam...kicsit érzékeny vagyok.

Nem akarok sulit,nem akarok ismerkedni,nem akarok pestre járni,nem akarok semmi mást csak itthon poshadni.Ülni a 4 falközt és olvasni a kedvenc könyvemet.TV-t nézni és zenét hallgatni. Szüleimmel lenni és a pici két és félhetes cicámmal lenni. Szeretnék beszélgetni a szüleimmel és nem akarok senki mással lenni,csak velük. Unatkozok...és ez ment egész nyáron...és most is,de holnaptól már nem,mert suli:/Tanulás,Tanulás,Tanulás,Tanulás,Tanulás jah és Tanulás.....szar tanuló vagyok...utálok tanulni,de ami érdekel elég,ha egyszer elmondják már tudom,de egy ilyen tan.sincs.Utálom az életemet,mert unalmas...semmi nincs benne,de akkor érzem magam a legjobban,ha a szüleimmel lehet és elmegyünk vhova,vagy vásárolunk vagy akármi. Sose voltam iylen,de már nagyon zárkózott lettem.

Érzem,h jön elő az iskolaundoritiszem...pedig tudom,h magamért kéne tanulnom,de vhogy,akkor sincs mi motiváljon...nem érdekel és nem tudom mért...de nagyon szarok bele.Pedig TUDOM,h muszáj!De annyira nincs miért...lusta vagyok és túlsok csalódás ért,nincs ki segítsen nekem,leüljünk tanulni-szüleim nem tudnak segíteni-barátok is vannak,de elenyészően,ebből is csak egy lányt tudnék mondani,akivel tök jókat tudok dumálgatni msn-en. De semmi más...

Annyi mindent szeretnék,de oylan sok idő,vagy elérhetetlen dolog...

Szeretnék repülni

Szeretnék elutazni egy távoli országba

Szeretnék gitározni

Szeretnék hip-hopra járni

Szeretnék legalább 1 legjobb bnőt

Szeretnék boldog lenni

Szeretném,ha nem lenne ennyire unalmas az élet

Szeretném,ha szeretnének

Szeretném,ha nem lenne rohamom,ha izgulok

Szeretném,ha lenne egy kutyám

Szeretnék elköltözni

Szeretnék Muay Thai-ozni

Szeretném,ha....elég túl sok, pedig még nagyon sok van...

ÁÁá megől ez az unalom és csend és izgalom és szomorúság és egyedüllét...egésznap,ha anyu nem jön ülök és gépezek...semmi más

Verset meg majd, mert most nincsa kedvem...

A bejegyzés trackback címe:

https://littlegirlslife.blog.hu/api/trackback/id/tr532262172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása